Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје
Пандемија 2020
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Машкар Џианенгоро" data-source="post: 372729" data-attributes="member: 10088"><p>Никој не вели дека нема вирус или шо ти знам... Вирусот е реален и присутен.</p><p>Ама дека е набилдан за 90% од тоа шо навистина е опасен не може ни да се дискутира,така е. Ако прочитавте за "асистентот" во комбито каде шо ти праат тест, ќе разберете шо ми е муабетот.</p><p>Толку ли е тешко маска да се носи? Воопшто не е. Ама да ја носам маската во просторија од 100метри квадратни со висина од скоро 5 метри, не носам.</p><p>За температурата и непримањето/немањето кревети и праќње дома да се лечиш: Неколку пати ми се случило да не можам температура да намалам по цела недела,последен пат 2011та, страшна работа да, сум дишел на сила, убрзано со кратки вдишувања... Бронхитис, јбг. И пак велам, маска, каде шо нема гужва(и тоа само дека сум свесен дека моето мислење е смо мое и не сакам да правам некому да му е непријатно) не носам.</p><p>За немањето соодветна терапија.</p><p>Како бе светски фаци за по 3-4 денови ги решаваат и одма се негативни?</p><p>Од овде доаѓа искрата на теоритичари на заговор мај френдз(оф топик: гледајте ги да си подмочнете од смеење).</p><p>✌</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Машкар Џианенгоро, post: 372729, member: 10088"] Никој не вели дека нема вирус или шо ти знам... Вирусот е реален и присутен. Ама дека е набилдан за 90% од тоа шо навистина е опасен не може ни да се дискутира,така е. Ако прочитавте за "асистентот" во комбито каде шо ти праат тест, ќе разберете шо ми е муабетот. Толку ли е тешко маска да се носи? Воопшто не е. Ама да ја носам маската во просторија од 100метри квадратни со висина од скоро 5 метри, не носам. За температурата и непримањето/немањето кревети и праќње дома да се лечиш: Неколку пати ми се случило да не можам температура да намалам по цела недела,последен пат 2011та, страшна работа да, сум дишел на сила, убрзано со кратки вдишувања... Бронхитис, јбг. И пак велам, маска, каде шо нема гужва(и тоа само дека сум свесен дека моето мислење е смо мое и не сакам да правам некому да му е непријатно) не носам. За немањето соодветна терапија. Како бе светски фаци за по 3-4 денови ги решаваат и одма се негативни? Од овде доаѓа искрата на теоритичари на заговор мај френдз(оф топик: гледајте ги да си подмочнете од смеење). ✌ [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје
Пандемија 2020
На врв
Bottom