Оџа (баење, лекување, растурање магии)

The lover

Нов член
4 март 2022
2
1
3
28
А зошто мислиш дека погаѓаат, а не наѓаат, ама ние си интерпретираме како ни одговара? :)

И девојки, да ве замолам ако не е проблем да пишувате кирилица. :)
Па бидејки знаеше работи кој беа интимни тоа е мое искуство

Па бидејки знаеше работи кој беа интимни тоа е мое искуство
Штом има ваква тема решив дс споделам искуство
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Electra