Отворени се регистрации со одобрување

admin

Админ
24 декември 2011
44
7
1
Во првиот тест период ќе бидат дозволени регистрации на „Црнобело форум“ со задолжителен преглед и одобрување од страна на Администраторите.

Во наредната фаза, регистрациите ќе се извршуваат веднаш, без одобрување.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Altaïr