Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Односот татко-ќерка
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Anakin" data-source="post: 291635" data-attributes="member: 1770"><p>Е јас за жал никогаш немав можност да искусам каков е тој однос. Татко ми, по кажување бил многу добар човек и со мајка ми имале неверојатна љубов , но за жал и двајцата се многу млади починати. Нивната љубов траела околу 7 години. Ми недостига на некој начин, иако не го памтам , многу малку памтам со оглед на тоа дека имав 5 години кога загина. Ми недостига да знам каков е тој однос, некогаш се чувствувам многу осакатено во тој поглед, но , тоа е.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Anakin, post: 291635, member: 1770"] Е јас за жал никогаш немав можност да искусам каков е тој однос. Татко ми, по кажување бил многу добар човек и со мајка ми имале неверојатна љубов , но за жал и двајцата се многу млади починати. Нивната љубов траела околу 7 години. Ми недостига на некој начин, иако не го памтам , многу малку памтам со оглед на тоа дека имав 5 години кога загина. Ми недостига да знам каков е тој однос, некогаш се чувствувам многу осакатено во тој поглед, но , тоа е. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Семејство
Односот татко-ќерка
На врв
Bottom