Оденсувањето на младите во денешното општество

Sebastian

Активен Член
17 февруари 2012
174
110
43

Не ова не е никаков исечок од некој лош тинејџерски американски филм.Ова е реалност.Тоа што може само да го видиме на некои тинејџерски филмови го гледаме сега и тука кај нас.За жал сега во денешно врем сметам дека се засилени овие случување и дека младите целосно ги имаат испреплетено вредностите...а за хуманост не ни сакам да зборувам....
 
  • Like
Реакции: Legioner

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,374
1,871
1,123
Понашање нула шо би се рекло.
Демек се јаки ако и` се насобрале10 души на една, па дури и накрај наредби и даваат... Катастрофа!
 
  • Like
Реакции: Sebastian

Рушен

Активен Член
22 октомври 2012
181
124
43
А другите околу нив? Гледаат и снимаат, а никој не и помага на девојката. Срамота, голема срамота
 
  • Like
Реакции: Sebastian

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,374
1,871
1,123
А другите околу нив? Гледаат и снимаат, а никој не и помага на девојката. Срамота, голема срамота
Култура....
Денес ја нема таа почит меѓу соучениците, денес сите гледаат еден со друг поголема штета да си направат... Кај бараш помош, не ни знаат што е тоа.
 
  • Like
Реакции: Sebastian

Рушен

Активен Член
22 октомври 2012
181
124
43
Култура....
Денес ја нема таа почит меѓу соучениците, денес сите гледаат еден со друг поголема штета да си направат... Кај бараш помош, не ни знаат што е тоа.
Во право си, денеска се се гледа на тепање. Жално е ова што го гледаме во секојдневниот живот.
 
  • Like
Реакции: Sebastian