Објавување литературни дела

Дали досега имате објавено некој текст или стихотворба?

 • Да

  Гласови: 0 0.0%
 • Не и не би објавил/а

  Гласови: 0 0.0%
 • Не, но би сакал/а

  Гласови: 1 100.0%

 • Вкупно гласале
  1

capri.girl8

Нов член
4 јануари 2024
1
0
1
Здраво на ситее,
Имам едно прашање, каде и како може да се објават песни, текстови и слични други дела кои ги имам напишано, сакам да ги објавам во некое списание како Наш свет, бидејќи ми се напишани пред околу 2 години, па ако добро ми оди ќе продолжам


Поздрав