Обуки и конференции

efederer

Админ
Член на администрација
2 октомври 2011
155
256
1,063
Овде споделувајте информации за обуки, конференции и настани од разни области кои би можеле да ни се најдат и секако да ни бидат од корист.

Јас редовно ги посетувам обуките и конференциите организирани од Triple S Learning - http://www.tsl.mk/. Ако имате можност - дефинитивно ви ги препорачувам: пред се заради контакт со голем број луѓе и можност за запознавање и разменување контакти, бидејќи секогаш ги посетуваат бизнис фаци од квалитетни фирми.
Од затворените обуки во помали групи, одлична е таа за Герила маркетинг.
 
  • Like
Реакции: Minella and Hexasto