Облека за бебиња и деца

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,492
14,405
1,683
во светот на бајките
Во оваа тема можете да давате предлози за облека,да поставувате прашања и да прикачувате слики.
Долколку имате деца или кога би имале деца како би ги облекувале ? Kojа детска облека не ви се допаѓа? Дали сте за носењето на бреднираните детски алишта или не е важно од каде се?