Новогодишни фризури | Црнобело Форум

Новогодишни фризури

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,520
14,428
1,683
Таму каде што треба
Оваа Н.Г.нема фризури,измиена чиста коса, исушена и врзана со мојата омилена штипка цвет. Природно,скромно и најубаво.