Новогодишни нокти

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,375
7,071
1,183
Aj да си направам реклама, се спремам деновиве да направам ново видео со лесни дизајни за Нова година.


Сега кога се гледам не ми се многу допаѓаат видеата, ама ајде може ќе ви помогнат. И да француски маникир никогаш не губе и изгледа средено, додадете некоја цветка/циркон, печат/линија на еден или 2 нокта и се средени.
 

JaMi

Староседелец
22 февруари 2012
6,492
14,405
1,683
во светот на бајките
Aj да си направам реклама, се спремам деновиве да направам ново видео со лесни дизајни за Нова година.


Сега кога се гледам не ми се многу допаѓаат видеата, ама ајде може ќе ви помогнат. И да француски маникир никогаш не губе и изгледа средено, додадете некоја цветка/циркон, печат/линија на еден или 2 нокта и се средени.
супер се Сарич,и јас вака со сунѓерче си ги правам ама до пола нокти... и ефектот е преубав!
 
  • Like
Реакции: Selma

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,375
7,071
1,183
супер се Сарич,и јас вака со сунѓерче си ги правам ама до пола нокти... и ефектот е преубав!
И јас до пола, другата недела очекувате видео :giggle сега собирам идеи. Доколку некој скаа да знае како се праве одреден дизајн нека каже, ќе снимам и тоа.
 

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,697
13,878
973
женски не ме пцујте киу офтопик
мои нокти за сфаку новугодину су црвени од вино, праа дунда сам еј, а може да се каже дека и кармин јак црвен користу тк : )