Нови игри

CyberKnight

Полноправен Член
14 февруари 2012
51
41
18
26
Велес
www.facebook.com
Добро ќе биде овде да ги објавуваме сите нови игри што доаѓаат или што се планираат за во иднина. Еве јас да започнам со една од моите омилени жанр игри. Многу обожавам игри од типот на акција и хорор.
 
  • Like
Реакции: raim and cakar_ulav