Нешта кои можат да ве расплачат...

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Сметам дека за секој човек, независно дали е емотивец или не, постои нешто кое може да го расплаче...
Текст, песна, книга, порака, филм, мисла, сторија, приказна... Што било.
Овде споделете ги тие нешта.

• Ми се допаѓа
Реакции: Мила

Мила

Активен Член
1 март 2012
121
99
28
На плажа!!!
Ретко може нешто да ме расплаче. Но кога се случува тоа, најчесто е поради зборови што многу ме погодиле. Без разлика дали се од родителите или некои многу блиски личности.

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
...мене ми се наслузисфа очи и тој ептен кд га чита дел он дел од 'прирачник за анти антиалкохоличари' кд умира најпознато куче у македонију....бошко

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
...мене ми се наслузисфа очи и тој ептен кд га чита дел он дел од 'прирачник за анти антиалкохоличари' кд умира најпознато куче у македонију....бошко
Парвати, кај ме потсети сега на ова... И мене истово ова ми стави солзи на очи.
Исто така, кога читам по интернет дека некое куче умрело поради незгриженост, плачам ненормално.
И на ова ....

• Ми се допаѓа
Реакции: Aaliyah and parvati

Psychobilly

Староседелец
18 февруари 2012
600
1,509
703
Pilgrim Psychiatric Center
Еј брат и на мене ми потечева сл`зе кд га чита тој

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
Ретко може нешто да ме расплаче. Но кога се случува тоа, најчесто е поради зборови што многу ме погодиле. Без разлика дали се од родителите или некои многу блиски личности.

Исто.:sram

• Ми се допаѓа
Реакции: 84 sk_Y ^_-

ema09

Истакнат Член
18 февруари 2012
226
411
63
Јас сум голема плачкааааааааааааа :place можи да ме расплачи една обична сцена од романтичен филм ... последно ме раплачи читав на еден сајт статија Исповед на една мајка мојата керка е наркоман ....мн тажно :(

Avona Vi

Истакнат Член
15 февруари 2012
493
630
93
Не сум многу емоционална, а кога сум, гледам да сум сама.Кога се случува тоа е поради нечија постапка.

Македонец

Староседелец
14 февруари 2012
315
440
1,063

Потполно исто

• Ми се допаѓа
Реакции: Мила

Minella

Активен Член
15 февруари 2012
171
171
43
Pust ostrov
Пред да ми дојде циклусот обавезно една тура плачење ,иначе за филмови тажни прва сум плачка и доста сум емотивна ,така да мора да има неколку периоди во месецот посветени на плачењето :place:place:place