Најуникатните улици на светот

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,795
1,153
28
Битола
Погледнете ги најуникатните и најекстремни улици на светот. 

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
за по Сфет незнам али у Македонију ни наајзаебани улице има у Кочани, нешто као у Сан Франциско су
нагоре надоле ептенски : ) затој кочанчанке имаф стегнати г'зиња, од мноо стрмни уличке : )
 

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,795
1,153
28
Битола
Битола а богата со вакви тесни улички..а за стрмни тука е битолското село Буково
 

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,347
113
Софија
за по Сфет незнам али у Македонију ни наајзаебани улице има у Кочани, нешто као у Сан Франциско су
нагоре надоле ептенски : ) затој кочанчанке имаф стегнати г'зиња, од мноо стрмни уличке : )

А ти да видиш у Куманово што е... :rofl По една стрмна што се качив од кејот нагоре...боли глава..