Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Патување
Најубава општина во Скопје?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="JaMi" data-source="post: 111418" data-attributes="member: 446"><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">според мене секогаш ќе си биде Аеродром на прво место!Тоа е мојата наслеба каде што израснав и ги поминав најубавите моменти во моето детство.Има отприлика се што треба во една населба.Најмногу ми се допаѓа тоа што има многу зелени површини,паркови и детски игралишта.Тука и кејот на реката Вардар за рекреирање,тука е и салата МЗТ која е срцето на Аеродром.Има три трговски центри Бисер,Три Бисери и Скопјанка.Има 7 основни ,3 средни училишта и 7детски градинки.Во Аеродром се наоѓа и црквата Св.Илија одма до поликлинката Јане Сандански.</span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'">На чело на оваа населба е градоначалникот Ивица Коневски кој прв го воведе <span style="color: #000000">„ISO” стандард за квалитет во ЈПССДП, правејќи го прво јавно претпријатие во Македонија со ваков стандард.</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="JaMi, post: 111418, member: 446"] [SIZE=3][FONT=arial]според мене секогаш ќе си биде Аеродром на прво место!Тоа е мојата наслеба каде што израснав и ги поминав најубавите моменти во моето детство.Има отприлика се што треба во една населба.Најмногу ми се допаѓа тоа што има многу зелени површини,паркови и детски игралишта.Тука и кејот на реката Вардар за рекреирање,тука е и салата МЗТ која е срцето на Аеродром.Има три трговски центри Бисер,Три Бисери и Скопјанка.Има 7 основни ,3 средни училишта и 7детски градинки.Во Аеродром се наоѓа и црквата Св.Илија одма до поликлинката Јане Сандански.[/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=arial]На чело на оваа населба е градоначалникот Ивица Коневски кој прв го воведе [COLOR=#000000]„ISO” стандард за квалитет во ЈПССДП, правејќи го прво јавно претпријатие во Македонија со ваков стандард.[/COLOR][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Патување
Најубава општина во Скопје?
На врв
Bottom