Најт Клуб Братство и единство..

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,031
2,642
1,143
26
Битола
Епа повелете во нашиот ново отворен најтклуб Братство и едниство. За членови на форумот влезот е бесплатен и имате по едно кафе на сабајле ко ке се логирате а за другите влеоз е 50 денари во кеш.. тука кесе слават родендени , матури, и некои ке пијат од радост некои од тага а некои од сабајле...
klub.jpg
 
  • Like
Реакции: Selma and Baronessa