Најлош одмор/екскурзија/патување

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,279
2,353
113
Софија
Кога и каде било вашето најлошо патување/одмор/екскурзија?
Што ви се има случено што ви бил најлош одмор/екскурзија/патување?
 
  • Like
Реакции: ZmajChe

marjan

Истакнат Член
13 февруари 2012
489
657
93
Bitol, Bitola, Macedonia
како што казав во црна гора имав лош одмор стигнавме дури и до полиција и еден куп др проблеми хахаха али доволно е да не навлегувам во детали :(
 

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,227
3,542
1,143
Сеуште не сум имала такво искуство и се надевам дека ќе немам и во иднина :angel
 

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,192
3,931
743
Многу се жалат од Албанија што биле на плажите, прљаво и загадено и бункерите правеле да се чувстуваш како да војна ќе избие секој момент..
 

ZmajChe

Истакнат Член
21 март 2012
937
2,068
93
Најлоша екскурзија/натпревар во Тетово викендот. Неуслужливи, добив тровање, не сакаа да ми стават инфузија оти сум била МАКЕДОНКА .. Значи ГНАСИ. Сместување никакво, јадење не обезбедено :(
 

MacedonishQueen

Истакнат Член
17 јуни 2015
205
131
143
Кога бевме на екскурзија во основно низ македонија.. Хотелите ни беа лом ни топла вода немавме ни собите ни беа топли замрзнавме а замислите октомври месец беше..за јадењето да не ви кажвам поубо, по грозно јадење амин.