Нашата нова андроид игра! -Milapp

Milapp2015

Нов член
24 септември 2015
1
0
1
20
Здраво, чест ни е да ви ја претставиме нашата нова игра. Доколку некој сака да се забавува на својот телефон (засега само Андроид) можете да ја слевнете наша бесплатна игра, доколку не сте заинтересирани се изинуваме што ве вознемиривме. Се надеваме на позитивни и негативни коментари кои ќе ни помогнат за натамошните наши проекти. Ви благодариме за подршката!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Milapp.Dominus
 

Прикачувања

  • 39.7 KB Прегледи: 12
  • 35.7 KB Прегледи: 12