Навлажнувач на воздух | Црнобело Форум

Навлажнувач на воздух

Blueberry

Староседелец
12 февруари 2012
210
158
1,043
Скопје
Се обидовме со старинскиот рецепт - ставете метален сад со вода во близина на радијаторот - но некако ми се чини неуспешна мисија бидејќи бебуш се буди сред ноќ и се закашлува, а и јас и сопругот се будиме со надразнето грло. Во потрага сме по добар навлажнувач, но некако понудата во Нептун и Техномаркет не ме воодушевува. Го баравме на GORENJE, но го нема никаде. Какова навлажнувач користите вие, споделете искуство, цени и сл. Ви благодарам