Мотивација - видеа, песни, слики и цитати

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,933
743
:trca
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Smiley_1996

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
29
Битола
оние што се трудат да го направат светот лошо место за живење не земаат слободен ден па како тогаш да земам и јас - Боб Марли
прејака мислам ми е ова и ме инспирира секогаш..
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Smiley_1996 and Hip.Hop_MKD

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Сите слики погоре, се едитирани со „Спојлер„ за подобра прегледност, а и побрзо отварање на страната, продолжете со темата.