Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Мисла на денот
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="kizzo" data-source="post: 237055" data-attributes="member: 2396"><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Се Смејам - и кога не ми е до смеење!</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Се Трудам - и кога сите ми велат дека е залудно!</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Продолжувам - и кога сите застануваат!</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Чекорам - и кога не го гледам патот!</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Се Исправам - и кога сите ме туркаат надолу!</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Се Надевам - и кога сите ме предаваат!</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">Верувам во себе - и кога никој не верува во мене!</span></span></p><p><span style="font-family: 'lucida grande'"><span style="color: #333333">И ЌЕ УСПЕАМ - И ТОА КОГА НИКОЈ НЕМА ДА СЕ НАДЕВА..</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kizzo, post: 237055, member: 2396"] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Се Смејам - и кога не ми е до смеење![/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Се Трудам - и кога сите ми велат дека е залудно![/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Продолжувам - и кога сите застануваат![/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Чекорам - и кога не го гледам патот![/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Се Исправам - и кога сите ме туркаат надолу![/COLOR][/FONT] [FONT=lucida grande][COLOR=#333333]Се Надевам - и кога сите ме предаваат! Верувам во себе - и кога никој не верува во мене! И ЌЕ УСПЕАМ - И ТОА КОГА НИКОЈ НЕМА ДА СЕ НАДЕВА..[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Литература и книжевност
Мисла на денот
На врв
Bottom