Мисла која ви се мота во моментов низ главата... | Црнобело Форум

Мисла која ви се мота во моментов низ главата...

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,770
7,293
1,153
Big Sur
На што тема би се „напалиле“ форумџииве да се разбудат од долгогодишниот зимски сон? :zelen
 

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,770
7,293
1,153
Big Sur
Дали случајно сум фатила ковид пошто го имам годишното слевање од синуси и ме боли глава. (facepalm)
Хипохондрија на максимум.