Мајмуни

Ryze

Истакнат Член
13 октомври 2012
39
20
108
In the middle of nowhere
Сакам да чувам мајмунче. Дали некој случајно е запознаен што се треба за да може да го згрижам овде во Македонијава?
 

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,031
2,642
1,143
26
Битола
то е барем лесно ке појдиш во Прилеп и ке посвоиш неко е детенце и ке си имаш дома оргинал мајмунче... :) :) :) (ова е шега на сопствена сметка пошо јас сум роден во Прилеп):)