Мајли Сајрус (Miley Cyrus) | Црнобело Форум

Мајли Сајрус (Miley Cyrus)

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,516
1,183
Big Sur
Не мислев дека музиката на девојка која ја знаев ко Хана Монтана ќе прерасне во нешто што навистина ми се допаѓа, па дури и тема да ѝ отварам, ама еве сме. :)
Дали можеби со годините повеќе ги прифаќам музичките правци или девојката навистина растура со песните, не знам, но мислам дека е второто. Гласот ѝ е толку специфичен, засипнато-брашункаст и знае точно како да го искористи, па секогаш вадела мејнстрим и не толку мејнстрим хитови, ни се допаѓало тоа или не.
Иако имаше пероди кога претеруваше со глупости и уште знае да има треш моменти, ми се допаѓа што никогаш не престана да го прави она што во моментот чувствувала дека треба да го прави.
Бидејќи сметам дека не треба не знам каков вовед, ќе ги оставам само песните што постојано ми се вртат низ плејлиста во последно време и ќе кажам алал да ѝ е.