Машина за перење

Ѕид на плачот

Истакнат Член
20 септември 2016
222
113
343
27
Скопје
Јас да ве прашам нешто, сега е пет сатот наутро, ние имаме машина за перење шарк ли така некако и сега јас, прв пат ја пуштив во мојот живот, накај 12 сато, после полноќ. Ама, ја пуштив на 60 и тамо стиснав на плеј и на уште едно копче и на против алергени, алергии... Не ја напунив многу, 10 толку алишта а вртеше цели 6 часа, а јас дури прееска видов дека уште си врти и после 6 часа, зашто? Можно ли е да ја расипав? Барем и онака не ме виде никој кога ги ставав, да речам оти не бев ја, оти не знам ја ништо, не ја чепнав. :facepalm2:rolleyes::confused:
И онака сум џаболебарка, неќам да бидам и расипувачка на машини во куќата ни. :|
 

corki

Староседелец
21 декември 2013
542
449
1,073
Дали машината,сама престана со работа,или ти ја исклучи?

Доколку сама престанала со работа,можно е самата програма да трае тилку долго,но 6h сигурно не!:)
На фаворит пералните за алишта,на 60степени,најдолгата програма трае 210мин.(3h и 20мин.)
А кога ја вклучи,да не беше саатот 2 ипол?:)

Во спротивно потребно би ти било да повикаш овластен сервис!
 

Ѕид на плачот

Истакнат Член
20 септември 2016
222
113
343
27
Скопје
Самата после си престанала,да.. :) ја почекав,не ја исклучив. Нишо не напраив ја. Не,не... 12 беше. И ете денеска пак ја пуштија и си работеше нормално гледам, ништо не и е, ама не трае 6 часа. По 1,2,3, саати. Којзнае шо и беше.