Македонски евергрини | Црнобело Форум

Македонски евергрини

Hip.Hop_MKD

Староседелец
15 февруари 2012
2,204
3,932
743
Македонски евергрини
Постарите македонски песни, колку да видиме колку квалитет имало порано и да направиме разлика со она ср:cenzuraе што е присутно денеска во македонскиот етер и го труе, го задушува..

 

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,053
1,183
Ова е музика. И некој ќе рече старо е, старо е, но квалитетно. Што треба да слушам некоја со 2 исти збора што се повторуваат и пее некоја како од хорор излезена, покриена со 2 парталчиња.

Мои омилени: