Македонска народна музика | Црнобело Форум

Македонска народна музика

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Овде да ставаме по несто од македонската народна музика која уживаме додека ја слушаме односно да се изјасниме дали вреди за нас македонската народна музика?
Јас ја сакам нашата народна музика,се разбира не се од неа,еве нешто што ми се допага