Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lena" data-source="post: 337909" data-attributes="member: 1970"><p>Напишав цел текст во кој опишав се што моментално ми се случува и ми се избриша.Fuck.</p><p>Од поново се,нема шанси да пишувам.Ај само најбитното.</p><p>Ми се оствари уште еден сон,дофатив уште една цел и задоволна сум.</p><p>Друго..дека сум заљубена не е ништо ново нели? </p><p>Ок.Нека остане на тоа.И тој е во мене.Само околностите не се баш нај нај да би биле заедно.Како и да е сеуште сме пријатели, заљубени еден во друг.Хаха ова напишаново ко да е пишувано од 13 год.девојче.А може и сум понекогаш се однесувам така,многу често.</p><p>Трето.Луѓето на кои им помагав ми постанаа пријатели.Мy Ghetto Crew.Не споија судбините и животните приказни.</p><p>Повторно во животов имам некој период каде се чувствувам загубена,каде зацртувам нови цели каде сфаќам,дефинирам,анализирам итн,а тие ме мотивираат и тераат понатака без да знаат што ми се случува.Некогаш мислев дека сум сама,дека не припаѓам никаде,дека...се некои црни мисли имав,сега сфаќам дека правите луѓе доаѓаат во право време.My Ghetto Crew.</p><p>Четврто..Малиот е супер,најдобар е во школо и прав кулер е.</p><p>Петто..ми се спие.</p><p>Шестто...Ве сакам.</p><p>Седмо..се пишува шестто со две т???</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lena, post: 337909, member: 1970"] Напишав цел текст во кој опишав се што моментално ми се случува и ми се избриша.Fuck. Од поново се,нема шанси да пишувам.Ај само најбитното. Ми се оствари уште еден сон,дофатив уште една цел и задоволна сум. Друго..дека сум заљубена не е ништо ново нели? Ок.Нека остане на тоа.И тој е во мене.Само околностите не се баш нај нај да би биле заедно.Како и да е сеуште сме пријатели, заљубени еден во друг.Хаха ова напишаново ко да е пишувано од 13 год.девојче.А може и сум понекогаш се однесувам така,многу често. Трето.Луѓето на кои им помагав ми постанаа пријатели.Мy Ghetto Crew.Не споија судбините и животните приказни. Повторно во животов имам некој период каде се чувствувам загубена,каде зацртувам нови цели каде сфаќам,дефинирам,анализирам итн,а тие ме мотивираат и тераат понатака без да знаат што ми се случува.Некогаш мислев дека сум сама,дека не припаѓам никаде,дека...се некои црни мисли имав,сега сфаќам дека правите луѓе доаѓаат во право време.My Ghetto Crew. Четврто..Малиот е супер,најдобар е во школо и прав кулер е. Петто..ми се спие. Шестто...Ве сакам. Седмо..се пишува шестто со две т??? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom