Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Prashina" data-source="post: 333283" data-attributes="member: 3001"><p>Si se cudam sebe si.Sekogas imav dve raspolozenija ili radost ili taga.Sega ni ednoto ni drugoto.Kako se da mi e tamam. İ nisto ne sakam da menuvam.Dovolna sum sama na sebe.Se drugo mi e bezsmisleno ili tn. vec vidgeno. Gi trgam podaleku tie koi nosat negativna energija. Nekam da se zamaram ni so tugji problemi,ednostavno ne mi trebaat. Ne mozam da trpam ni minuta nekoj da go prazni svojot bes vrz mene. Se poglednuvam vo ogledalo sekoj den.Duri i se sminkam.Na odrazot od ogledaloto mu vikam te ljubam....Ne sakam veke da trosam nitu vreme nitu pari za nikogo osven za sebe. İ ne vikam nemam kako uctiva forma od ne sakam.Pocnav da go pocituvam zborot ne kako glavna pricina od moite zelbi.Lugjeto se zbuneti.Shepkaat shto i e? Ova sum jas.Ako do sega dozvoluvav da me manipulirate vajda ne mislevte deka tolku sum glupa...Jas samo bezuslovno ve sakav nasproti sebesi. İ sega ve sakam no proporcionalno-kolku ti mene tolku ja tebe.Taka poubavo e. Cudno no za site podednakvo bez isklucoci.Ubava sostojba na telo i um, i priznavam rasteretuvacka.İ se setiv na baba mi koja ednas mi rece: kerko ne go tovari tugjiot teret na tvoi ramenici,nemas potreba,imas ti svoja tezina i spravuvaj se so nea.Nikoj ne e vreden za tvoite solzi,ni toj shto te rodil ni toj shto ti si go rodila. Sekoj neka si ja zivee svojata sudbina. Covekot e surov po priroda ,duri i na angelot ke mu gi presece kriljata.....Ti blagodaram babo shto se setiv na ova..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Prashina, post: 333283, member: 3001"] Si se cudam sebe si.Sekogas imav dve raspolozenija ili radost ili taga.Sega ni ednoto ni drugoto.Kako se da mi e tamam. İ nisto ne sakam da menuvam.Dovolna sum sama na sebe.Se drugo mi e bezsmisleno ili tn. vec vidgeno. Gi trgam podaleku tie koi nosat negativna energija. Nekam da se zamaram ni so tugji problemi,ednostavno ne mi trebaat. Ne mozam da trpam ni minuta nekoj da go prazni svojot bes vrz mene. Se poglednuvam vo ogledalo sekoj den.Duri i se sminkam.Na odrazot od ogledaloto mu vikam te ljubam....Ne sakam veke da trosam nitu vreme nitu pari za nikogo osven za sebe. İ ne vikam nemam kako uctiva forma od ne sakam.Pocnav da go pocituvam zborot ne kako glavna pricina od moite zelbi.Lugjeto se zbuneti.Shepkaat shto i e? Ova sum jas.Ako do sega dozvoluvav da me manipulirate vajda ne mislevte deka tolku sum glupa...Jas samo bezuslovno ve sakav nasproti sebesi. İ sega ve sakam no proporcionalno-kolku ti mene tolku ja tebe.Taka poubavo e. Cudno no za site podednakvo bez isklucoci.Ubava sostojba na telo i um, i priznavam rasteretuvacka.İ se setiv na baba mi koja ednas mi rece: kerko ne go tovari tugjiot teret na tvoi ramenici,nemas potreba,imas ti svoja tezina i spravuvaj se so nea.Nikoj ne e vreden za tvoite solzi,ni toj shto te rodil ni toj shto ti si go rodila. Sekoj neka si ja zivee svojata sudbina. Covekot e surov po priroda ,duri i na angelot ke mu gi presece kriljata.....Ti blagodaram babo shto se setiv na ova.. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom