Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Beauty&amp;Beast" data-source="post: 333053" data-attributes="member: 6339"><p>Нека оди цел свет у курац!</p><p>Бесна сум, преку таквото веќе од лицемерни гадови, луѓе од корист и остали скапаници.</p><p>Само додека имаат корист те бараат, а потоа кога ќе ја снема користа, ќе те шутнат, и ќе го избришат подот од тебе како последното крпче на свет, и ќе ти го заријат ножот.</p><p>Гниди скапани, ќе се мрднам од умот веќе, ајт сите у курац, никој не ми треба веќе, ионака нема луѓе веќе на планетава.</p><p>И муабети за мене, јас сум била ваква, таква, онаква, епа сега сите ќе видат каква сум навистина, кога ќе побудалам од неправди.</p><p></p><p>На сите правиш добро, сакаш да си добар и да успееш во животот со свој труд, и да не чекаш ништо од другите, сам да си створиш иднина.</p><p>И после некој да сере за мене, како јас сум била неспособна и се' и сум чекала се на готово, а толку многу се трудам.</p><p>Абре сите у курац идете, гнаси едни, ајт ако е така, никој не ми треба у животот.</p><p>Им ги видов вистинските лица на сите сега, сите исти г**на ти биле, никад никаква поддршка од никој, само да серат по мене знаат.</p><p>Не ми треба никој и ништо веќе, ајт, се отишло јабана.</p><p></p><p>[MEDIA=youtube]m7sip1bldUg[/MEDIA]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Beauty&Beast, post: 333053, member: 6339"] Нека оди цел свет у курац! Бесна сум, преку таквото веќе од лицемерни гадови, луѓе од корист и остали скапаници. Само додека имаат корист те бараат, а потоа кога ќе ја снема користа, ќе те шутнат, и ќе го избришат подот од тебе како последното крпче на свет, и ќе ти го заријат ножот. Гниди скапани, ќе се мрднам од умот веќе, ајт сите у курац, никој не ми треба веќе, ионака нема луѓе веќе на планетава. И муабети за мене, јас сум била ваква, таква, онаква, епа сега сите ќе видат каква сум навистина, кога ќе побудалам од неправди. На сите правиш добро, сакаш да си добар и да успееш во животот со свој труд, и да не чекаш ништо од другите, сам да си створиш иднина. И после некој да сере за мене, како јас сум била неспособна и се' и сум чекала се на готово, а толку многу се трудам. Абре сите у курац идете, гнаси едни, ајт ако е така, никој не ми треба у животот. Им ги видов вистинските лица на сите сега, сите исти г**на ти биле, никад никаква поддршка од никој, само да серат по мене знаат. Не ми треба никој и ништо веќе, ајт, се отишло јабана. [MEDIA=youtube]m7sip1bldUg[/MEDIA] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom