Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lena" data-source="post: 286980" data-attributes="member: 1970"><p>Колку убаво врне..</p><p>Неверојатно добро е кога дождот се слуша како капе по празните улици,по олуците на куќите и по штотуку никнатите лисја на дрвјата.</p><p>Би требало да спијам но некако не ми се заспива.Ми се допаѓа оваа игра на природата и со задоволство ја следам.</p><p>Уште еден од оние магични моменти кои не ми бегаат.</p><p>И сабајле кога ќе се разбудам и ќе отворам ширум прозорот,ќе го вдишам остатокот од присуството на дождот кој се впил насекаде околу.Има некој за себе својствен мирис кој ме освојува.</p><p>Нешто што ми дава пријатно чувство во стилот:</p><p>Тука си,во право време на право место.</p><p>Дома си.</p><p>Кога ќе размислам,скоро секаде каде и да одам што и да правам,се чувствувам како да сум дома.Се почесто и почесто ме следи тоа чувство,иако некогаш сум километри и километри одалечена од дома.</p><p>Убав е животов кога дозволуваме магијата на истиот да не обземе.Онаа,сокриена во малите така беззначајни нешта.Како сега дождот во ноќта.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lena, post: 286980, member: 1970"] Колку убаво врне.. Неверојатно добро е кога дождот се слуша како капе по празните улици,по олуците на куќите и по штотуку никнатите лисја на дрвјата. Би требало да спијам но некако не ми се заспива.Ми се допаѓа оваа игра на природата и со задоволство ја следам. Уште еден од оние магични моменти кои не ми бегаат. И сабајле кога ќе се разбудам и ќе отворам ширум прозорот,ќе го вдишам остатокот од присуството на дождот кој се впил насекаде околу.Има некој за себе својствен мирис кој ме освојува. Нешто што ми дава пријатно чувство во стилот: Тука си,во право време на право место. Дома си. Кога ќе размислам,скоро секаде каде и да одам што и да правам,се чувствувам како да сум дома.Се почесто и почесто ме следи тоа чувство,иако некогаш сум километри и километри одалечена од дома. Убав е животов кога дозволуваме магијата на истиот да не обземе.Онаа,сокриена во малите така беззначајни нешта.Како сега дождот во ноќта. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom