Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Давор" data-source="post: 274412" data-attributes="member: 2070"><p>Дневниче,еве и јас малку да си ја олеснам душата.Во последно време сум како жив мртовец.Што се случува со мене? Како од толку среќно и весело дете преминав во тотален намќур? Не сум свесен ни кога почна ова мое лошо расположение. И сега..денеска..не можам повеќе. Чудно е колку целиот живот може да ти се смене за само неколку минути. Те молам дневниче, отсекогаш сум бил добро и послушно момче, те молам се да излезе добро. Мислам дека доволно страдав и не го заслужувам ова што ми се случува. Можеби бев малку депресивен, но ќе се сменам. Еве ти ветувам.</p><p>Одвратно е да знаеш дека немаш никој на твоја страна.А знаеш што е најиронично? Моите блиски.Отсекогаш сум се трудел само да ме засакаат, се трудев толку проклето многу...а се било залудно.Тие ме мразат.Добро, можеби не ме мразат ама не ме ни сакаат.А тоа на некој начин е исто,нели? Кога не можеш да сметаш на некој кога ти е најтешко,тоа е исто како да те мрази? Што знам, и да размислувам глупаво,не ми е гајле. Се грижам за ситници, се само да им погодам ним,но ништо не е доволно. Како ненаситни волци се, полека кинат делови од мене. Ситничар сум,тоа ми е во крвта. Но не до толку ...</p><p>Ах барем да беа тие овде,да им се пожалам малку.Но заминаа во Скопје.А не сакам да ги малтретирам со моите проблеми. Вчера ми се јавија, спремале испити. Не е праведно од моја страна да ги мачам со моите проблеми,нели? А толку многу ми треба подршка. Треба да учам и за екстерното тестирање,а немам никаква воља. Чудно е тоа колку станав незаинтересиран. Ах, се молам нека поминат овие бурни времиња, дали ќе се појави сонцето позади облаците? Дали ќе ме огрее? Дали и мене конечно среќата ќе ми се насмевне? Се прашувам...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Давор, post: 274412, member: 2070"] Дневниче,еве и јас малку да си ја олеснам душата.Во последно време сум како жив мртовец.Што се случува со мене? Како од толку среќно и весело дете преминав во тотален намќур? Не сум свесен ни кога почна ова мое лошо расположение. И сега..денеска..не можам повеќе. Чудно е колку целиот живот може да ти се смене за само неколку минути. Те молам дневниче, отсекогаш сум бил добро и послушно момче, те молам се да излезе добро. Мислам дека доволно страдав и не го заслужувам ова што ми се случува. Можеби бев малку депресивен, но ќе се сменам. Еве ти ветувам. Одвратно е да знаеш дека немаш никој на твоја страна.А знаеш што е најиронично? Моите блиски.Отсекогаш сум се трудел само да ме засакаат, се трудев толку проклето многу...а се било залудно.Тие ме мразат.Добро, можеби не ме мразат ама не ме ни сакаат.А тоа на некој начин е исто,нели? Кога не можеш да сметаш на некој кога ти е најтешко,тоа е исто како да те мрази? Што знам, и да размислувам глупаво,не ми е гајле. Се грижам за ситници, се само да им погодам ним,но ништо не е доволно. Како ненаситни волци се, полека кинат делови од мене. Ситничар сум,тоа ми е во крвта. Но не до толку ... Ах барем да беа тие овде,да им се пожалам малку.Но заминаа во Скопје.А не сакам да ги малтретирам со моите проблеми. Вчера ми се јавија, спремале испити. Не е праведно од моја страна да ги мачам со моите проблеми,нели? А толку многу ми треба подршка. Треба да учам и за екстерното тестирање,а немам никаква воља. Чудно е тоа колку станав незаинтересиран. Ах, се молам нека поминат овие бурни времиња, дали ќе се појави сонцето позади облаците? Дали ќе ме огрее? Дали и мене конечно среќата ќе ми се насмевне? Се прашувам... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom