Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Luckky" data-source="post: 274020" data-attributes="member: 437"><p>Вчерашната прослава беше може да кажам просечна, и по ништо особено не би ја запомнила. Мојот омилено црно фустанче, малку шминка, друштво, добра музика, топлина и смеа. Се на се убав помин, кој ти ти дава чувство на топлина и припадност некаде. За разлика од некои кои се потресуваа дали им се пуштила фризурата или дали ќе има за пиење доволно јас си ја поминав цела вечер сумирајќи ја мојата личност. На се што сум и сакам да бидам. На се што ми се случило последниве 5-6 години и во што резултирало денес. Ретроспективно се присетив на сите настани, како влијаеле на мене и што станало од мене после нив. И изненадно - се сфатив. Се прифатив и конечно, ама баш конечно се разбрав. И мислам дека повеќе нема да бегам од самата јас. Вчера првпат застанав свесна за тоа колку можам. И не само дека можам, туку дека и сакам. Не, не станува збор за уште еден план за годинава кој почнува од први јануари. Сфатив дека сум силна и храбра. Сфатив дека заслужувам и јас да бидам сфатена. Сфатив дека цело време сум била на минимумот на моите можности, и тоа по моја волја. Дека некои луѓе навистина те сакаат во нивниот живот, без задни намери, потсмевања и задкулисни игри. Се приклучив само најискрено да му се заблагодарам на <a href="http://forum.crnobelo.com/members/saladin.272/">Saladin</a> , за видеото што ми го крена духот. И да си ја ставам песнава на usb, зошто навистина се чувствувам така и тргнувам со автомобилот. Тргнувам по моите соништа кои ги потиснував цела година. Се надевам на јужната граница нема да ме чека колона и гужваници. И сакам да ви посакам да ги бркате вашите соништа годинава, зошто јас сигурно гладно тргнувам по моите сега.</p><p></p><p>So long, M.</p><p></p><p>[media=youtube]VcjzHMhBtf0[/media]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Luckky, post: 274020, member: 437"] Вчерашната прослава беше може да кажам просечна, и по ништо особено не би ја запомнила. Мојот омилено црно фустанче, малку шминка, друштво, добра музика, топлина и смеа. Се на се убав помин, кој ти ти дава чувство на топлина и припадност некаде. За разлика од некои кои се потресуваа дали им се пуштила фризурата или дали ќе има за пиење доволно јас си ја поминав цела вечер сумирајќи ја мојата личност. На се што сум и сакам да бидам. На се што ми се случило последниве 5-6 години и во што резултирало денес. Ретроспективно се присетив на сите настани, како влијаеле на мене и што станало од мене после нив. И изненадно - се сфатив. Се прифатив и конечно, ама баш конечно се разбрав. И мислам дека повеќе нема да бегам од самата јас. Вчера првпат застанав свесна за тоа колку можам. И не само дека можам, туку дека и сакам. Не, не станува збор за уште еден план за годинава кој почнува од први јануари. Сфатив дека сум силна и храбра. Сфатив дека заслужувам и јас да бидам сфатена. Сфатив дека цело време сум била на минимумот на моите можности, и тоа по моја волја. Дека некои луѓе навистина те сакаат во нивниот живот, без задни намери, потсмевања и задкулисни игри. Се приклучив само најискрено да му се заблагодарам на [URL='http://forum.crnobelo.com/members/saladin.272/']Saladin[/URL] , за видеото што ми го крена духот. И да си ја ставам песнава на usb, зошто навистина се чувствувам така и тргнувам со автомобилот. Тргнувам по моите соништа кои ги потиснував цела година. Се надевам на јужната граница нема да ме чека колона и гужваници. И сакам да ви посакам да ги бркате вашите соништа годинава, зошто јас сигурно гладно тргнувам по моите сега. So long, M. [media=youtube]VcjzHMhBtf0[/media] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom