Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lena" data-source="post: 257904" data-attributes="member: 1970"><p>Немам коментар за ништо.</p><p>Ни за есента,ни за љубовта,нит за месечината,нит за проблеми,нит за прашања нит одговори,ни за ништо.</p><p>Баш ништо.</p><p>Ми се смачи од се.</p><p>Ваљда утре повторно ќе бидам оптимистички настроена со искривена насмевка и некоја луда фаца на лицето ставајќи ги розевите наочари на очи(со црно се,не скроз розеви).</p><p>Оние од рејбан што ги имам за на журка.</p><p>Ах да.</p><p>Бев на Холи Колор Фестивал.</p><p>Идејата потекнува од Индија и финтава е хаус музика и фарбање со фарби во прав на отворено.Секој саат се фрлаат фарбите во воздух.Неворајтна глетка.</p><p>Милион нијанси на бои во воздухот и на луѓето кои беа присутни.</p><p>Другиот пат ќе си ставам маска на лицето да можам да дишам.Се угушив.</p><p>Ама...</p><p>Многуууу беше добро.</p><p>Дождот си го напраи своето.Дожд и фарби во прав= шо да ти расправам,кал од бои+фантастична журка.</p><p>На пат накај дома такви цели со фарби луѓето не гледаа како да сме од друга планета со девојката на брат ми.</p><p>Едвај ги извадив боите од себе и облеката.</p><p>Имаше супер луѓе,направивме луди фотки и заврши.</p><p>Следната журка сензејшн.</p><p>Правило:сите облечени во бело.</p><p>И добар хаус.Имаш чувство ко да гледаш ангели околу себе(без дроги нормално,се во рамките на реалноста).</p><p>Туку сакав да помине постов без коментар.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lena, post: 257904, member: 1970"] Немам коментар за ништо. Ни за есента,ни за љубовта,нит за месечината,нит за проблеми,нит за прашања нит одговори,ни за ништо. Баш ништо. Ми се смачи од се. Ваљда утре повторно ќе бидам оптимистички настроена со искривена насмевка и некоја луда фаца на лицето ставајќи ги розевите наочари на очи(со црно се,не скроз розеви). Оние од рејбан што ги имам за на журка. Ах да. Бев на Холи Колор Фестивал. Идејата потекнува од Индија и финтава е хаус музика и фарбање со фарби во прав на отворено.Секој саат се фрлаат фарбите во воздух.Неворајтна глетка. Милион нијанси на бои во воздухот и на луѓето кои беа присутни. Другиот пат ќе си ставам маска на лицето да можам да дишам.Се угушив. Ама... Многуууу беше добро. Дождот си го напраи своето.Дожд и фарби во прав= шо да ти расправам,кал од бои+фантастична журка. На пат накај дома такви цели со фарби луѓето не гледаа како да сме од друга планета со девојката на брат ми. Едвај ги извадив боите од себе и облеката. Имаше супер луѓе,направивме луди фотки и заврши. Следната журка сензејшн. Правило:сите облечени во бело. И добар хаус.Имаш чувство ко да гледаш ангели околу себе(без дроги нормално,се во рамките на реалноста). Туку сакав да помине постов без коментар. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom