Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lena" data-source="post: 245507" data-attributes="member: 1970"><p>Ветре кое дувка и ја милува кожата.</p><p>Водата на езерото изгледа како огледало во кое сонцето ја огледува својата заслепувачка убавина.</p><p>Изгледа како Бог да посипал милион светулки по неа и така магично светка.</p><p>Луѓево брзаат некаде или седат и уживаат во сето тоа.</p><p>Јас не брзам.</p><p>Не брзам никаде.</p><p>Се претворив во оваа убавина во која не постојат време и простор и несакам да престане.</p><p>Никогаш.Никогаш.</p><p>Го вдишувам моментот на вечност,го апсорбирам така себично секој еден детал.</p><p>Ќе ми треба.</p><p>Ах Господе...</p><p>Зарем постои нешто со што би можело да се плати сето ова?</p><p>Слика која не се плаќа со ништо на светот.</p><p>Слика нацртана од рацете на прородата.</p><p>Неверојатна и единствена,менувајќи го својот облик во секоја секунда,а навидум се е исто..и ништо,ама баш ништо не е исто.</p><p>Колку сум само гладна за уште.</p><p>Уште падови,уште победи.</p><p>Уште насмевки,уште солзи.</p><p>Гладна сум за живот.</p><p>Ненаситна.</p><p>Сакам уште.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lena, post: 245507, member: 1970"] Ветре кое дувка и ја милува кожата. Водата на езерото изгледа како огледало во кое сонцето ја огледува својата заслепувачка убавина. Изгледа како Бог да посипал милион светулки по неа и така магично светка. Луѓево брзаат некаде или седат и уживаат во сето тоа. Јас не брзам. Не брзам никаде. Се претворив во оваа убавина во која не постојат време и простор и несакам да престане. Никогаш.Никогаш. Го вдишувам моментот на вечност,го апсорбирам така себично секој еден детал. Ќе ми треба. Ах Господе... Зарем постои нешто со што би можело да се плати сето ова? Слика која не се плаќа со ништо на светот. Слика нацртана од рацете на прородата. Неверојатна и единствена,менувајќи го својот облик во секоја секунда,а навидум се е исто..и ништо,ама баш ништо не е исто. Колку сум само гладна за уште. Уште падови,уште победи. Уште насмевки,уште солзи. Гладна сум за живот. Ненаситна. Сакам уште. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom