Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Angiie" data-source="post: 244457" data-attributes="member: 222"><p>Се’ потешки времиња идат, се’ повеќе нервози, стравови, падови и разочарувања. Просто не можам да се сфатам сама себе. Еден ден сум оптимист и полна со волја за живот, а веќе другиот ден целиот тој оптимизам отпливува далеку од мене и ме остава во море од песимизам. А денес е еден од оние денови кога станав полна со енергија макар што како Рациновата Ленка на налани отидов тутун да берам, но како одминува денот мислите ми ја тепаат психата и мислам дека ништо не е вредно да се живее. И тогаш слушам некоја песна која ми го крева расположението, но сепак некаде во потсвеста ми ѕвони прашањето <em>Како да се продолжи напред?</em></p><p><em></em>Never give up it's such a wonderful life.. Така е тоа во песните но реалноста е многу поинаква. Ги гледам моите како едвај се обидуваат да сврзат крај со крај и срцето ми се кине и понекогаш жалам затоа што знам дека најголемите трошоци се за мене. Факултет, книги, испити, автобуски билети..</p><p>Можеби парите не се потребни за човек да биде среќен, но и те како се потребни за да опстане на денешниов свет..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Angiie, post: 244457, member: 222"] Се’ потешки времиња идат, се’ повеќе нервози, стравови, падови и разочарувања. Просто не можам да се сфатам сама себе. Еден ден сум оптимист и полна со волја за живот, а веќе другиот ден целиот тој оптимизам отпливува далеку од мене и ме остава во море од песимизам. А денес е еден од оние денови кога станав полна со енергија макар што како Рациновата Ленка на налани отидов тутун да берам, но како одминува денот мислите ми ја тепаат психата и мислам дека ништо не е вредно да се живее. И тогаш слушам некоја песна која ми го крева расположението, но сепак некаде во потсвеста ми ѕвони прашањето [I]Како да се продолжи напред? [/I]Never give up it's such a wonderful life.. Така е тоа во песните но реалноста е многу поинаква. Ги гледам моите како едвај се обидуваат да сврзат крај со крај и срцето ми се кине и понекогаш жалам затоа што знам дека најголемите трошоци се за мене. Факултет, книги, испити, автобуски билети.. Можеби парите не се потребни за човек да биде среќен, но и те како се потребни за да опстане на денешниов свет.. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom