Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="i_wanna_fly" data-source="post: 235863" data-attributes="member: 1553"><p>Примена на квантната физика во реалниот човечки живот. Јас сум квантно суштество и ми се случува се она што потсвесно го посакувам и го чувствувам она што свесно го потискувам, а потсвесно сакам да ми се случи.</p><p>Свесно се оддалечувам од скоро секој што ќе ми пријде, а не е доволно убав, висок, постар, паметен или му фали оној џентлменски ген. </p><p>Потсвесно сакам некој безусловно да ме сака, да ми биде поддршка во животот без разлика на се. Барам љубов од машка фигура која треба да биде дел од мојот живот. Залудно барам, кога знам дека тешко е да се најде некој таков, особено за некој толку комплициран како мене. Или би требало да речам, толку комплицирана, занесена и заслепена како мене.</p><p>Животот ми се претвори во пекол оваа 2013 година. Јас се надевав на нов, добар почеток. А за возврат добив такви работи што не би ни можела да ги замислам.</p><p>Се соочувам со реалноста иако е претешко. Боли секоја клетка од моево тело. И бара нешто. Бара доказ дека сум сакана од некој. Не со зборови - со дела.</p><p>Можеби ќе го добијам тоа.</p><p>А можеби и никогаш.</p><p>Време е да спакувам малку алишта. Оската и гравитационото поле на мојот свет наскоро ќе се разнишаат. И правецот на ротација веќе никогаш нема да биде ист.</p><p>Време е да пораснам, иако никогаш не ја добив шансата да бидам дете. </p><p>И оној мал детинест дел во мене, умре пред неколку месеци.</p><p>Пораснав.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="i_wanna_fly, post: 235863, member: 1553"] Примена на квантната физика во реалниот човечки живот. Јас сум квантно суштество и ми се случува се она што потсвесно го посакувам и го чувствувам она што свесно го потискувам, а потсвесно сакам да ми се случи. Свесно се оддалечувам од скоро секој што ќе ми пријде, а не е доволно убав, висок, постар, паметен или му фали оној џентлменски ген. Потсвесно сакам некој безусловно да ме сака, да ми биде поддршка во животот без разлика на се. Барам љубов од машка фигура која треба да биде дел од мојот живот. Залудно барам, кога знам дека тешко е да се најде некој таков, особено за некој толку комплициран како мене. Или би требало да речам, толку комплицирана, занесена и заслепена како мене. Животот ми се претвори во пекол оваа 2013 година. Јас се надевав на нов, добар почеток. А за возврат добив такви работи што не би ни можела да ги замислам. Се соочувам со реалноста иако е претешко. Боли секоја клетка од моево тело. И бара нешто. Бара доказ дека сум сакана од некој. Не со зборови - со дела. Можеби ќе го добијам тоа. А можеби и никогаш. Време е да спакувам малку алишта. Оската и гравитационото поле на мојот свет наскоро ќе се разнишаат. И правецот на ротација веќе никогаш нема да биде ист. Време е да пораснам, иако никогаш не ја добив шансата да бидам дете. И оној мал детинест дел во мене, умре пред неколку месеци. Пораснав. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom