Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Lena" data-source="post: 228505" data-attributes="member: 1970"><p>Среќна сум.</p><p>Нормално кога сум среќна не пишувам многу и не пишувам овде.</p><p>Но имам потреба да го исфрлам тоа од себе.</p><p>Толку сум среќна што би можела да балкон да се дерам:</p><p>Среееееееќна суууууууум!!!!</p><p>Не би го направила тоа затоа што комшиите ќе ми викнат полиција и ќе заврши сета таа среќна ситуација несреќно.</p><p>Во моменти на тотална еуфорија( како овој)</p><p>пеам толку гласно низ станов што вештерката од доле доаѓа да се расправа со мене, прашувајќи ме дали знам колку е саат и дека таа како стара жена сака да се одмори.</p><p>Од што сум таква хаотична и среќна и нудам кафе да не би била осамена. Чинам и фали љубов, агресивна е и досадна, треба да ја запознаам со Алекс( дедото од фитнес студио кој на сите курсеви е така фит и им ги пленува срцата на сите баби од таму со својата харизматичност), но мислам нема да си одговараат.Премногу се различни.</p><p>Таа оди,</p><p>а јас си пеам понатаму. Сите песни кои ги знам по ред.</p><p>А знам многу.. многу многу..</p><p>Среќна од милион причини всушност среќна без причина.</p><p>И така среќна, би го прегрнала целиот свет и на сите по малку би им подарила од мојата среќа,</p><p>па и на вештерката од доле,</p><p>која верувам нема да спие уште долго вечерва.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lena, post: 228505, member: 1970"] Среќна сум. Нормално кога сум среќна не пишувам многу и не пишувам овде. Но имам потреба да го исфрлам тоа од себе. Толку сум среќна што би можела да балкон да се дерам: Среееееееќна суууууууум!!!! Не би го направила тоа затоа што комшиите ќе ми викнат полиција и ќе заврши сета таа среќна ситуација несреќно. Во моменти на тотална еуфорија( како овој) пеам толку гласно низ станов што вештерката од доле доаѓа да се расправа со мене, прашувајќи ме дали знам колку е саат и дека таа како стара жена сака да се одмори. Од што сум таква хаотична и среќна и нудам кафе да не би била осамена. Чинам и фали љубов, агресивна е и досадна, треба да ја запознаам со Алекс( дедото од фитнес студио кој на сите курсеви е така фит и им ги пленува срцата на сите баби од таму со својата харизматичност), но мислам нема да си одговараат.Премногу се различни. Таа оди, а јас си пеам понатаму. Сите песни кои ги знам по ред. А знам многу.. многу многу.. Среќна од милион причини всушност среќна без причина. И така среќна, би го прегрнала целиот свет и на сите по малку би им подарила од мојата среќа, па и на вештерката од доле, која верувам нема да спие уште долго вечерва. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom