Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Gemini" data-source="post: 173769" data-attributes="member: 1128"><p>Здраво за прв пат мој дневнику..</p><p>Како за промена јас нема да го опишам денешниов ден што помина туку ќе се сетам на оној настан кој се случи на денешен ден пред 12 години.Кога идејќи накај дома со дедо не удри кола која се тркаше со уште една и уличката како што беше тесна колата излета на тротар и удри во нас..Тој беше млад со две плавуши беше вкола а тие беа преплашени кога излегоа од колата и веднаш потоа влегоа и веднаш исчезнаа..Потоа идеше дома кај мене со татко му со бомбоњера демек се ако требал ќе надоместел (парично) само да не сме го пријавеле и татко ми отпрвин не сакаше да го види но мека душа има тој попушти и се согласи да не го пријавуваат но не прифати никаква помош и потоа уште неколку пати дојде тој со татко му и веќе не се појавија..</p><p>Не можам да го заборавам тој ден а таа случка а за да биде уште полошо мама и тато беа на работа и беше невозможно да дојдат брзо но баба беше тука и таа ми беше утеха додека бевме на лекар а јас само плачев и сакав мама да биде до мене .. Дедо ми беше повреден на левата нога а јас пак имав помала рана на десната ..Не би сакала да се потсетувам повеќе иако напишаново не ми излегува од глава ниту пак ќе го заборавам некогаш..Сепак голема среќа сме имале останавме живи а и како што спомнав ниту јас ниту дедо ми не бевме тешко повредени иако додека не наполнив 13 години јас се плашев од коли ми беше страв да поминам и додека таа беше предалеку јас откако ќе видев светла од автомобил не се мрдав подалеку од тротарот...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gemini, post: 173769, member: 1128"] Здраво за прв пат мој дневнику.. Како за промена јас нема да го опишам денешниов ден што помина туку ќе се сетам на оној настан кој се случи на денешен ден пред 12 години.Кога идејќи накај дома со дедо не удри кола која се тркаше со уште една и уличката како што беше тесна колата излета на тротар и удри во нас..Тој беше млад со две плавуши беше вкола а тие беа преплашени кога излегоа од колата и веднаш потоа влегоа и веднаш исчезнаа..Потоа идеше дома кај мене со татко му со бомбоњера демек се ако требал ќе надоместел (парично) само да не сме го пријавеле и татко ми отпрвин не сакаше да го види но мека душа има тој попушти и се согласи да не го пријавуваат но не прифати никаква помош и потоа уште неколку пати дојде тој со татко му и веќе не се појавија.. Не можам да го заборавам тој ден а таа случка а за да биде уште полошо мама и тато беа на работа и беше невозможно да дојдат брзо но баба беше тука и таа ми беше утеха додека бевме на лекар а јас само плачев и сакав мама да биде до мене .. Дедо ми беше повреден на левата нога а јас пак имав помала рана на десната ..Не би сакала да се потсетувам повеќе иако напишаново не ми излегува од глава ниту пак ќе го заборавам некогаш..Сепак голема среќа сме имале останавме живи а и како што спомнав ниту јас ниту дедо ми не бевме тешко повредени иако додека не наполнив 13 години јас се плашев од коли ми беше страв да поминам и додека таа беше предалеку јас откако ќе видев светла од автомобил не се мрдав подалеку од тротарот... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
Општи муабети
Личен дневник
На врв
Bottom