Културно Уметнички Работници

İncognito

Староседелец
31 август 2013
2,498
3,774
1,153
Културно Уметнички Работници (или к*р) е македонска рок/панк музичка група. Формирана е во март 1999 година, преку спојување на членови од групите Тотално опуштање, No Name Nation, Бомбашки Процес, Рок агресори и Жолтица на бродот Баунти.


 
Последна промена од модератор: