Кој македонски град е најубав и зошто? | Црнобело Форум

Кој македонски град е најубав и зошто?

Кој Македонски град е најубав?


  • Вкупно гласале
    49

Kisserboy

Староседелец
6 март 2012
2,451
3,794
1,153
26
Битола


Зошто мислите дека тој е најубав град во Македонија?
Секој град си има свои убавини, а вие кажете ги баш на тој град кои што мислите дека е најубав.
 

ema09

Истакнат Член
18 февруари 2012
226
411
63
Битола ми е најубав дека тука живеам .. дека сум навикната на ваков живот и дека си ја сакам ... се разбира и дека има и мн убавини од историска гледна точка, природни убавини и слично ( И ВЕРУВАМ ДЕКА СИТЕ ЧЛЕНОВИ ГО МИСЛАТ ТОА ЗА СВОИТЕ ГРАДОВИ што е и нормално ).. но тука е и Скопје, Охрид, Струмица, Прилеп.. има сите градој се убај на свој начин сите имаат дел и нешто убаво што ни ја прави државата како целост онаква каква што е ...
 

Elizabeth Bathory

Истакнат Член
13 февруари 2012
353
405
363
Skopje
Битола ми е мене, многу го сакам тој град , незнам што ме влече толку натаму :D
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: marjan

Minella

Активен Член
15 февруари 2012
171
171
43
Pust ostrov
Скопје , па и другите не се лоши исто така и Охрид е убав,Крушево ...... ма цела Македонија само уште море да имавме супер ќе беше :cool: