Корги и Мопс во Македонија

Nadica366

Нов член
23 декември 2019
1
0
1
18
Здраво.. Започнувам нов тема специфично за овие две раси. Дали знаете од каде можам да купам или вдомам Корги(Pembroke) или Мопс? (Во Македонија секако) Позз