Колку години - толку посетени земји. Како стоите? | Црнобело Форум

Колку години - толку посетени земји. Како стоите?

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Подели со 20 и ќе добиеш една посета на држава, Грција.
 

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,303
5,809
1,683
Disco
Никогаш не сум бил `у Грчка`. Дали тоа ме прави патријот?
 

Ballet is my life

Истакнат Член
9 јуни 2018
298
105
353
1. Србија
2. Бугарија
3. Грција
4. Албанија
5. Црна гора
6. Хрватска
7. Словенија
8. Италија
9. Франција
10. Шпанија
11. Португалија
12. Белгија
13. Холандија
14. Германија
15. Австрија
16. Шведска
17. Босна и херцеговина
18. Малта
19. Романија
20. Унгарија
21. Полска
22. Чешка
23. Словачка
25. Русија
26. Белорусија
27. Украина
Дури и повеќе:rofl
Само никако да излезам од европа:(
 

Laila

Полноправен Член
18 јуни 2019
30
25
8
1. Грција
2. Албанија
3. Бугарија
4. Србија
5. Хрватска
6. Словенија
7. Германија
8. Италија
9. Швајцарија
10. Франција
11. Австрија
12. Чешка
13. Унгарија

Уште ми фалат.