Колку години - толку посетени земји. Како стоите? | Црнобело Форум

Колку години - толку посетени земји. Како стоите?

Proton

Староседелец
12 февруари 2012
148
279
1,063
Скопје
Велат, секој треба да си постави цел – колку години, толку посетени земји!

Јас броев и ми фалат уште 4 за да го исполнам овој услов :)

Колку и кои земји ги имате посететено? Го исполнувате ли овој услов?
 

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
27
Битола
чекај да избројам турција, низ грција само сум поминал, србија2 пати, словачка, австрија, чешка, унгарија и то слаб сум ми фалат уште 11 земји ...
 

Proton

Староседелец
12 февруари 2012
148
279
1,063
Скопје
Поинтересно е да ги наброиме и земјите што сме ги посетиле (без лажење, ве гледам! :eek:)

Значи јас сум бил во...
 1. Грција
 2. Бугарија
 3. Турција
 4. Србија
 5. Црна Горе
 6. Франција
 7. Италија
 8. Германија
 9. Шпанија
 10. Монако
 11. Унгарија
 12. Чешка
 13. Австрија
 14. Словенија
уф уф слаб сум :eek
 

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
27
Битола
18 години а ? баш колку мене.. иначе купете утре нова македонија ке има моја изјава во врска со борбаат против акта во македонија...
 

Glorry

Истакнат Член
14 февруари 2012
262
369
63
Не го исполнувам условот,ниту пак сум блиску :D
Србија,Грција,Турција,Албанија,Италија,Шпанија,Германија,Франција,Русија...
 

Blue

Нов член
14 февруари 2012
19
22
3
Бидена сум Црна Гора, Албанија, Грција и Турција, а Србија, Хрватска и Словенија во април ќе ги посетам. Уште многу ми требаат.:D
 

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Не го исполнувам условот, но се стремам кон исполнување:)
Сум била во Албанија, Србија, Грција, Романија, Турција, Црна Гора...
Ми фалат уште 10тина посети за исполнување на условот.