Кое животно го сакате за домашно милениче?

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
5,995
9,625
1,683
Normandy
ако имам да бирам мејнстрим тогаш - мачка. Нема пограциозно животно он неа.
Инаку за поексцентрично би чувал був. Иам некад чувано, независно животно е, не бара многу само отворен простор.