Како се вика членот над вас? | Црнобело Форум

Како се вика членот над вас?

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
А зошто јас мислев дека Бобан се викаш?? Изгледа нешто сум ги помешала брзините :D
Не сум Мартина.
Сите ме претркале.
Лорејн-Симона?
 

Lorejn

Полноправен Член
15 февруари 2012
68
82
18

Ана-Каренина

Староседелец
25 февруари 2012
998
1,749
1,093
Не.
Натали, Милена?, секако дека ова не се однесуваше за Knife него му го знаеме името