Каков мобилен телефон имате?

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,278
9,119
1,683
Мислев дека никогаш нема да користам Ајфон. Ама бидна.
iPhone 12
Xiaomi Poco M4 Pro 5G
Huawei Nova 8i

За сликање ми се :)