Каков автомобил поседувате? (Може и со слика)

TheFrisb

Староседелец
3 март 2012
97
161
1,043
Во друга галаксија :)
ова испаѓа веќе фалење...:rofl ајде пошто тебе те интересира,дај стави слика од твојот абтомобил да го видиме :biggrin
Еве ти

Ваков е внатре :


Ваков е од надвор :

Исти е :) Санта фе