Какви серии гледате?

Највеќе ги гледам:

 • Шпанските

  Votes: 3 10.0%
 • Индиските

  Votes: 1 3.3%
 • Бугарските

  Votes: 1 3.3%
 • Српските

  Votes: 0 0.0%
 • Турските

  Votes: 3 10.0%
 • Америчките

  Votes: 20 66.7%
 • Арапските

  Votes: 0 0.0%
 • Британски

  Votes: 10 33.3%
 • Други, ќе наведам.

  Votes: 2 6.7%

 • Total voters
  30

Ditto+Maker

Истакнат Член
8 декември 2014
351
254
373
Bookworld
Не сум многу по сериите и филмовите, но една данска серија ми го привлече вниманието. Ја емитуваат на МРТ во 22:10 во работните денови. Се работи за форензичарите од полицијата во Копенхаген кои во секоја епизода се соочуваат со различен(и) сериски убиец(и). А, да. Серијата се вика Убиства со умисла. Или на дански- Den som dræber.