Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Забава
Форумски игри
Испукајте се
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="i_wanna_fly" data-source="post: 224032" data-attributes="member: 1553"><p style="text-align: left">Амори кучкооооооооооооооооо! ТИ најде да ми кажуваш дали дипломите, сертификатите и признанијата ми се купени со пари? И дека одам секаде бидејќи мајка ми е професорка во училиштето? Добро ма, знам дека јадеш “слатки“ за сите, ама остај ме мене на мира, зашо како што ми е од се преку глава и од сите тие проблеми, ќе ти ја пукнам една па има со скршена вилица и без заби да одиш! Ти шо мислиш, ја само уживам? Е не свињо една. Ја време немам ни да седнам а камоли да се расправам со некоја како тебе, потпросечно интелигентна. Ако си ти таа шо требаше да оди, зошто не се пријави? ЗОШТО НЕ ПОБЕДИ? Затоа што тестот ми го дале? Најискрено, јас ни не учев. Мајка ми ниту не знаеше дека ќе има тестирање. Да не ме потсетеа, ја немаше ни да отидев. Ама бадијала.... Глупава си, проста си и неупотреблива... Кхм... Употреблива си уствари. Само на начин кој е корисен за зголемување на наталитетот во државата. Море Бог да брани и да чува од такви будали како што си ти. В понеделник ја ќе се пресметам со тебе и со тие твоите гласноговорници. Ќе ми јадете вие г**на позади грб затоа што не сум била на часови? Па добро бе, да ви титнам мамата. Кој трчаше бе да го среди хорот и да зборува со директорот, бидејќи бевме оставени без професор кој ќе не надгледува (не дека немаше, ама исто како ни да не бил) ? Јас бев? Да, јас. Ти кај беше? У ходник се пушташе на се живо шо е машко и шо може да мрда! И немој веќе да ти текне да ми се спротивставиш зашто навистина ќе си го добиеш она што го заслужуваш. И мене ќе ме казнат, ама и ти скршена ќе одиш. Јас сама ќе те скршам, никој друг не ми треба. Штом фотелјата дома можам да ја дигнам, тебе ќе те смачкам. Толку сега.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="i_wanna_fly, post: 224032, member: 1553"] [LEFT]Амори кучкооооооооооооооооо! ТИ најде да ми кажуваш дали дипломите, сертификатите и признанијата ми се купени со пари? И дека одам секаде бидејќи мајка ми е професорка во училиштето? Добро ма, знам дека јадеш “слатки“ за сите, ама остај ме мене на мира, зашо како што ми е од се преку глава и од сите тие проблеми, ќе ти ја пукнам една па има со скршена вилица и без заби да одиш! Ти шо мислиш, ја само уживам? Е не свињо една. Ја време немам ни да седнам а камоли да се расправам со некоја како тебе, потпросечно интелигентна. Ако си ти таа шо требаше да оди, зошто не се пријави? ЗОШТО НЕ ПОБЕДИ? Затоа што тестот ми го дале? Најискрено, јас ни не учев. Мајка ми ниту не знаеше дека ќе има тестирање. Да не ме потсетеа, ја немаше ни да отидев. Ама бадијала.... Глупава си, проста си и неупотреблива... Кхм... Употреблива си уствари. Само на начин кој е корисен за зголемување на наталитетот во државата. Море Бог да брани и да чува од такви будали како што си ти. В понеделник ја ќе се пресметам со тебе и со тие твоите гласноговорници. Ќе ми јадете вие г**на позади грб затоа што не сум била на часови? Па добро бе, да ви титнам мамата. Кој трчаше бе да го среди хорот и да зборува со директорот, бидејќи бевме оставени без професор кој ќе не надгледува (не дека немаше, ама исто како ни да не бил) ? Јас бев? Да, јас. Ти кај беше? У ходник се пушташе на се живо шо е машко и шо може да мрда! И немој веќе да ти текне да ми се спротивставиш зашто навистина ќе си го добиеш она што го заслужуваш. И мене ќе ме казнат, ама и ти скршена ќе одиш. Јас сама ќе те скршам, никој друг не ми треба. Штом фотелјата дома можам да ја дигнам, тебе ќе те смачкам. Толку сега.[/LEFT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Забава
Форумски игри
Испукајте се
На врв
Bottom