Искуство со Philips Lumea

MajkaMuNaMarko

Нов член
18 февруари 2020
9
0
1
34
Девојки,
Сакам да го набавам Philips Lumea за трајна депилација па сакам ако некоја го користел да сподели искуство.
Ви благодарам